Skip to main content

SAMSUNG DC55E LED-näyttö 16/7

Näyttökoko soveltuu kaikkeen esittämiseen, kokoustiloista aulojen infonäytöksi. Mallistossa peruspaneelista aina erikoiskirkkaisiin näyteikkuna näyttöihin. Lue lisää ja katso lopussa eri versioita ja yhteyttä ottamalla kerromme tämän hetken uutuuksista. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SAMSUNG DM82D LED-näyttö 24/7

Tyylikäs ja suorituskykyinen digitaalinen 82" FullHD näyttö. Tehokas neliydinprosessori suoriutuu tarkoista materiaaleista yhdessä sisäänrakennetun mediaplayerin kanssa vaivattomasti. 6500 €Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SAMSUNG ED75E LED-näyttö 16/7

Erinomainen valinta niin kokousympäristöön kuin infonäytöksi. Monipuoliset liitännät sekä tarkka FullHD paneeli toistaa kirkkaasti tarkemmatkin kuvat. 4500 €Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SAMSUNG EO-RG920B LEVEL LINK

Samsung Level Link on monitoiminen Bluetooth (BT) -palikka. Tämän älykkään BT-palikan avulla voit lisätä langattoman yhteyden kuulokkeisiin, televisioon, hifi-kaiuttimeen ja autoon.