Suunnittelu

Kokoustila, auditorio tai kodin viihdetila, kerro meille tarpeistasi, sen miten haluat laitteiden palvelevan, me suunnittelemme toimivan kokonaisuuden. 30 vuoden kokemus esitystekniikan parissa on antanut tietoa ja varmuuttaa nähdä mihin kannattaa panostaa.

Kaikki tilat ovat erilaisia ja siksi jokainen erityispiirre huomioimaan. Käytössämme on mittalaitteet tilan muuttujien analysointiin. Mitoitamme ja asennamme myös sinulla jo olevat, tai muualta hankkimasi laitteet.

Paras lopputulos saadaan kun ollaan mukana alusta asti. Teemme tarvittavat kaapelointisuunnitelmat liitettäväksi sähkösuunnitelmaan, näin varmistamme että kaapelit, kaapelitilat ja putkitukset ovat riittävät, ja että laitteiden väliin tulee oikeat kaapelit. Lisäksi langattomat signaalin siirtoon tarkoitetut laitteet yleistyvät ja niiden sijoittelu ja käyttö vaatii oman huomionsa. Toimitamme lisäksi lohkokaaviot, toimintaselvitykset ja dokumentoinnit.

Suunnittelun hinnoittelu sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous

Suunnittelu

Suunnittelu

Kokoustila, auditorio tai kodin viihdetila, kerro meille tarpeistasi, sen miten haluat tilan laitteiden palvelevan, me suunnittelemme toimivan kokonaisuuden. 30 vuoden kokemus esitystekniikan parissa on antanut tietoa ja varmuuttaa nähdä mihin kannattaa panostaa.

Lue lisää..

Asennus

Asennus

Kokemuksemme alalla mahdollistaa haastavienkin kokonaisuuksien toimittamisen ja asentamisen onnistuneesti, samalla kunnioittaen tilaasi, aikatauluasi ja ympäristöä. Käytämme oman henkilöstön lisäksi laajemmissa asennuksissa luotettavia alihankkijoitamme joilla kaikilla kyseiseen työhön tarvittava ammattitaito, sekä sertifioidut pätevyydet.

Lue lisää..

Vuokraus

Vuokraus

Tilapäiseen kokoustekniikan tarpeeseen toimitamme laitteet käyttökuntoon asennettuna ja opastamme niiden käytössä. Tilaisuuden loputtua hoidamme laitteet pois. Täältä löydät yksittäisiä hintaesimerkkejä. Valikoimassamme myös muita laitteita, langattomia ratkaisuja, skaalaimia, valitsimia, jakajia sekä telineitä kaikkeen ripustukseen. Näistä ja isommista kokonaisuuksista pyydä tarjous.

Lue lisää..

Sonum

Puh. 0404 86 4444

asiakaspalvelu@sonum.fi