Asennus

Kokemuksemme alalla mahdollistaa haastavienkin kokonaisuuksien toimittamisen ja asentamisen onnistuneesti, samalla kunnioittaen tilaasi, aikatauluasi ja ympäristöä. Käytämme oman henkilöstön lisäksi laajemmissa asennuksissa luotettavia alihankkijoitamme joilla kaikilla kyseiseen työhön tarvittava ammattitaito, sekä sertifioidut pätevyydet. Tavarantoimittajat, maahantuojat ja valmistajat antavat tarvittaessa teknistä tukea laitteista asentajille jotka jalostavat tiedon loppukäyttäjille asennusten päätteeksi käyttökoulutuksena.

Mainitsemisen arvoista on myös se että suojaamme tilassa olevat vaurioherkät pinnat asennuksen ajaksi, siivoamme asennuksesta muodostuneet roskat ja hoidamme laitteista jääneet pakkausmateriaalit asianmukaisesti kierrätykseen.

Asennuksen hinnoittelu sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Suunnittelu

Suunnittelu

Kokoustila, auditorio tai kodin viihdetila, kerro meille tarpeistasi, sen miten haluat tilan laitteiden palvelevan, me suunnittelemme toimivan kokonaisuuden. 30 vuoden kokemus esitystekniikan parissa on antanut tietoa ja varmuuttaa nähdä mihin kannattaa panostaa.

Lue lisää..

Asennus

Asennus

Kokemuksemme alalla mahdollistaa haastavienkin kokonaisuuksien toimittamisen ja asentamisen onnistuneesti, samalla kunnioittaen tilaasi, aikatauluasi ja ympäristöä. Käytämme oman henkilöstön lisäksi laajemmissa asennuksissa luotettavia alihankkijoitamme joilla kaikilla kyseiseen työhön tarvittava ammattitaito, sekä sertifioidut pätevyydet.

Lue lisää..

Vuokraus

Vuokraus

Tilapäiseen kokoustekniikan tarpeeseen toimitamme laitteet käyttökuntoon asennettuna ja opastamme niiden käytössä. Tilaisuuden loputtua hoidamme laitteet pois. Täältä löydät yksittäisiä hintaesimerkkejä. Valikoimassamme myös muita laitteita, langattomia ratkaisuja, skaalaimia, valitsimia, jakajia sekä telineitä kaikkeen ripustukseen. Näistä ja isommista kokonaisuuksista pyydä tarjous.

Lue lisää..

Sonum

Puh. 0404 86 4444

asiakaspalvelu@sonum.fi