SOUNDCRAFT EPM6 mikseri

SOUNDCRAFT EPM6 mikseri, analoginen audiomikseri. Laatua kompaktissa koossa. 250 €Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää..

SENNHEISER SL-DW speechline langaton pääpantamikrofoni

Sennheiser SL-DW speechline langaton pääpantamikrofoni 1,9 GHz järjestelmä automaattisella kanavahaulla. 1490 €Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää..

SENNHEISER SL-DW speechline langaton käsimikrofoni

Sennheiser SL-DW speechline langaton käsimikrofoni 1,9 GHz järjestelmä automaattisella kanavahaulla. 1190 €Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää..

MACKIE 402-VLZ4 mikseri

MACKIE 402-VLZ4 audiomikseri on näppärä pienten installaatioiden ja kotistudioiden työkalu. 160 € / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saatavana myös muita versioita.

Lue lisää..

JBL CSM28 8-kanavainen räkkimikseri

JBL CSM28 8-kanavainen audiomikseri on suunniteltu mahdollisimman helpoksi käyttää. 590 €Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saatavana myös muita versioita.

Lue lisää..

 

Sonum

Puh. 0404 86 4444

asiakaspalvelu@sonum.fi