Skip to main content

Helppo asennettavuus ja jopa 100 desibelin hetkellinen maksimiäänepaine pääsevät oikeuksiinsa erityisesti pienissä ja keskikokoisissa tiloissa, mutta 4020C tarjoaa myös erinomaisen perustan laajojen järjestelmien rakentamiseen. 4020C:n 50+50 W vahvistimet on varustettu suojauselektroniikalla, joka suojaa kaiutinelementtejä ja vahvistinta ylikuormitukselta. Basson ja diskantin säädöt mahdollistavat optimaalisen toiston erilaisissa ympäristöissä. Tulosignaalin kytkentä on toteutettu balansoidulla riviliittimellä ja lisäksi kaiutinta voidaan ohjata päälle ja pois ulkoisella 12V tasajännitteellä.

4020C:ssa on painevalettu alumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) kotelo, joka mahdollistaa erittäin suuren sisätilavuuden suhteessa kaiuttimen kokoon. Valettu rakenne on mekaanisesti luja ja akustisesti jäykkä, ja kotelon pehmeästi pyöristyvät kulmat eliminoivat kaiutinkotelon särmistä johtuvat heijastukset. Kotelon takaseinässä on kierteet seinä- ja kattotelineitä varten ja kotelon pohjassa 3/8" kierre esim. lattia- tai pöytäjalustaa varten. 4020C:n mukana toimitetaan yksinkertainen seinäripustin.

4020C:ssa on myös diskanttielementin ympärille muotoiltu uudistunut Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain, joka mahdollistaa erittäin tasaisen taajuusvasteen sekä kuunteluakselilla että siitä sivussa. Pitkä ja kaarevaksi muotoiltu refleksiputki päättyy laajenevaksi aukoksi kaiuttimen taakse saaden aikaan erinomaisen tarkan bassotoiston ilman häiritseviä virtausääniä.

Tarvittaessa 4020C:n bassotoistoa voidaan tukea ja laajentaa Genelec 7000-sarjan LSE subwoofereiden avulla.