Canon ja Sonum yhteistyöhön

Canon ja Sonum AV ovat solmineet yhteistyösopimuksen projektoreiden myynnistä ja asennuksista. Sopimuksen myötä valikoimissa on nyt laaja Canon-mallisto huippuluokan esitystekniikkaa pienien tilojen perusprojektorista FullHD- ja 4K-resoluution suurtehomalleihin.

Sonum tarjoaa myös opastusta sopivan projektorimallin ja asennusratkaisun löytämiseksi, sekä tarvittaessa suorittaa asennukset turvallisesti ja luotettavasti.

Yhteydenotto Sonum asiakaspalveluun takaa juuri teille parhaiten sopivan Canon-ratkaisun.

Arki alkaa, onko laitteet kunnossa?

Ansaittujen kesälomien jälkeen on aika teroittaa kynät, käynnistellä tietokoneet ja muut työvälineet. Avata äänentoisto- ja näyttölaitteet, ensimmäiset palaverit ja kokoukset ovat kohta edessä. Jos vähänkin epäilet esitystekniikan olevan kesäterässä, varaa meiltä aika nopeaan katselmuskäyntiin jossa kartoitamme laitteiden kunnon ja toimivuuden, sekä tarvittaessa teemme huollon. Projektorin lamppulaskurin tarkistus, suodattimien puhdistus ja kuvan säädöt. Jos esitystekniikka ei yksinkertaisesti herää, saat meiltä varalaitteet akuutteihin tilanteisiin ja huollon ajaksi. Muista myös suunnittelu- ja asennuspalvelumme, sekä kokonaan uusien laitteiden toimitukset ammattitaidolla ja takuulla. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0404 86 4444

SONUM, AV-esitystekniikka

SONUM on audiovisuaaliseen projektimyyntiin keskittyvä yritys, jolla on kyky toimittaa esitystekninen laitekokonaisuus ns. "avaimet käteen" urakoituna. Ammattilaisverkostomme kanssa teemme suunnittelua, konsultointia, asennusta ja käyttökoulutusta, sekä huollamme ja toimitamme myös varaosat. Henkilökuntamme vahvuutena on yli 25 vuoden kokemus esitystekniikan parissa, tekemisen ytimessä oppii ja ammattitaito pysyy. Asentajiemme referensseinä mm. useiden satojen pienten- tai keskisuurten neuvottelutilojen, luokkahuoneiden, kymmenien kuntosalien, monitoimitilojen ja auditorioiden varustelusta, sekä edustuskotien ja veneiden kokonaisvaltaisia toimituksia niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Sonum Kuva ja Ääni 2016 kevät

KIITOS ASIAKKAILLEMME! Tapahtuma onnistui hyvin ja olemmekin päässeet jo toteuttamaan hienoja projekteja, nähdään pian samoissa merkeissä.

Tervetuloa kokemaan esitystekniikan uusia tuulia Sonumin Kuva ja Ääni 2016 päivään. Mukana alan ykkösnimet.

Paikka: Radisson Marina Palace Hotel, Turku
Päivä: 1.4.2016
Aika: 09:00 - 15:00
Osoite: Linnankatu 32 / ajo-ohje: Tästä linkistä


Tilaisuus on avoin. Kaikki mukaan. Kun ilmoittaudut, tiedämme paljonko kahvia keittää ja kysymyksiä voi esittää jo etukäteen.

 

 

Sonum

Puh. 0404 86 4444

asiakaspalvelu@sonum.fi